Újratervezés után

Kedves Olvasók, mindenekelőtt köszönjük a megértést, türelmet, biztató szavakat, amiket a héten kaptunk önöktől, tőletek! Internetes, számítógépes részünk földszintről emeletre költözésével szinte az egész felnőtt könyvtárat átmozgattuk, szinte minden dokumentum máshová került, és holnaptól olyan alapvető dolgok is változnak majd, mint a bejárati ajtó elhelyezkedése, vagy a nyitvatartásunk (ami hosszabbodik!). De lássuk sorban, mi miért […]

Olvasd tovább! Újratervezés után
április 28th, 2017

Orosháza Közszolgálatáért díj Líborné Putnoki Editnek

liborne_putnoki_edit_20170424

  Sok szeretettel gratulálunk kollégánknak, Líborné Putnoki Editnek, aki a mai napon az Orosháza város alapításának 273. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen Orosháza Közszolgálatáért díjban részesült! Szép volt, Kati! :)

Olvasd tovább! Orosháza Közszolgálatáért díj Líborné Putnoki Editnek

Kedves Olvasóink! Könyvtárunk egy nagyobb belső átrendezés miatt – nagyon vázlatosan: az internetes rész a földszintről az emeletre, az olvasóterem a családi könyvtárba, a szépirodalom a jelenlegi olvasóterem helyére kerül – ezen a héten csak részlegesen tart nyitva. Folyóiratolvasásra, wifizésre, könyvvisszavételre, kölcsönzésre a gyermekkönyvtárban van lehetőség. Türelmeteket, megértéseteket nagyon köszönjük!

Olvasd tovább!
április 24th, 2017

„A kortárs magyar irodalom a kritika tükrében” – Szántai Márk előadása

szantai_mark_plakat_20170426

  Kedves Olvasók! 2017. április 26-án, Orosháza város településalapítási évfordulójához kapcsolódva 14 órától Szántai Márk, volt orosházi diák, jelenleg a Szegedi Tudományegyetem hallgatója tart előadást „A kortárs magyar irodalom a kritika tükrében” címmel könyvtárunkban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!  

Olvasd tovább! „A kortárs magyar irodalom a kritika tükrében” – Szántai Márk előadása

Deák Kristóf: Mindenki – az olvasókörben

olvasokor_20170412

A nyugdíjas pedagógusok egyesületének Justh Zsigmond olvasóköre április 12-én 16 órakor tartja következő összejövetelét a könyvtárban. Téma: Deák Kristóf rendező Mindenki című Oscar-dijas filmje. Minden érdeklődőt várunk!

Olvasd tovább! Deák Kristóf: Mindenki – az olvasókörben

„Wass Albert igazsága…” Nagy Erika és Tomanek Gábor irodalmi estje

plakat_wass_20170411

Rendezvényünk a magyar költészet napja alkalmából: „Wass Albert igazsága…” Nagy Erika és Tomanek Gábor a Békéscsabai Jókai Színház színművészeinek irodalmi estje A rendezvény helye és ideje: Justh Zsigmond Városi Könyvtár (Orosháza, Kossuth u. 3.) 2017. április 11. (kedd) 17 óra A belépés díjtalan!  

Olvasd tovább! „Wass Albert igazsága…” Nagy Erika és Tomanek Gábor irodalmi estje