Olvasókör: az Erdélyi Helikon közösség és alkotói

olvasokor_20170614

A nyugdíjas pedagógusok Justh Zsigmond olvasóköre június 14-én 16 órakor a könyvtárban tartja következő összejövetelét. Téma: “Erdély az én hazám” /Kuncz Aladár/. Az Erdélyi Helikon közösség és alkotói. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

Olvasd tovább! Olvasókör: az Erdélyi Helikon közösség és alkotói

Deák Kristóf: Mindenki – az olvasókörben

olvasokor_20170412

A nyugdíjas pedagógusok egyesületének Justh Zsigmond olvasóköre április 12-én 16 órakor tartja következő összejövetelét a könyvtárban. Téma: Deák Kristóf rendező Mindenki című Oscar-dijas filmje. Minden érdeklődőt várunk!

Olvasd tovább! Deák Kristóf: Mindenki – az olvasókörben

200 éve született Arany János

olvasokor_20170308

A nyugdíjas pedagógusok Justh Zsigmond olvasóköre 2017. március 8-án 16 órakor a városi könyvtárban tartja következő összejövetelét. Téma: “Nekem áldott az a bölcső, mely magyarrá ringatott” 200 éve született Arany János  Mindenkit szeretettel várunk! Facebook-esemény

Olvasd tovább! 200 éve született Arany János

Homérosz eposzai – nőkről nemcsak nőknek

A nyugdíjas pedagógusok Justh Zsigmond olvasóköre február 8-án 16 órakor a városi könyvtárban tartja következő összejövetelét. Téma: “Mert hiszen nincs soha szebb és nincs derekabb sem, mint amikor egymást értő szívvel él férj és nő…” Homérosz eposzai – nőkről nemcsak nőknek Minden érdeklődőt szeretettel várunk!  

Olvasd tovább! Homérosz eposzai – nőkről nemcsak nőknek

Olvasókör: Az ember tragédiája

olvasokor_20170111

A nyugdíjas pedagógusok Justh Zsigmond olvasóköre 2017. január 11-én 16 órakor tartja következő összejövetelét a könyvtárban. Téma: “Szerelem és küzdés nélkül mit ér / A lét.” Gondolatok Madách Imre művéről, Az ember tragédiájáról. Minden érdeklődőt várnak a szervezők.

Olvasd tovább! Olvasókör: Az ember tragédiája

“Óvakodj az olyan vécéfaltól, amelyik nincs telefirkálva”

bob_dylan

  A Nyugdíjas pedagógusok Justh Zsigmond olvasókörének tagjai 2016. december 14-én 16 órakor találkoznak a városi könyvtárban. Téma: “A pénz nem beszél, hanem káromkodik.” Bob Dylan – az új irodalmi Nobel-díjas.  Minden érdeklődőt várnak a szervezők.  

Olvasd tovább! “Óvakodj az olyan vécéfaltól, amelyik nincs telefirkálva”

Nyáry Krisztián és a magyar nyelv napja

nyary_krisztian_800_530

A nyugdíjas pedagógusok Justh Zsigmond olvasóköre november 9-én 16 órakor a városi könyvtárban folytatja Nyáry Krisztián könyveiből a legérdekesebbnek ígérkező portrék bemutatását, valamint nyelvi játékos kvízzel a magyar nyelv napjáról is megemlékeznek. Az érdeklődőket várja az olvasókör!  

Olvasd tovább! Nyáry Krisztián és a magyar nyelv napja

Olvasókör Nyári Krisztiánnal

A nyugdíjas pedagógusok Justh Zsigmond olvasóköre 2016. október 12-én 16 órakor a városi könyvtárban tartja következő összejövetelét. Téma: Nyári Krisztián Igazi hősök és Merész magyarok című kötetei. Szeretettel várnak minden olvasni és az olvasottakat megbeszélni szerető érdeklődőt a szervezők.  

Olvasd tovább! Olvasókör Nyári Krisztiánnal

Olvasókör Kohut Bélával

A nyugdíjas pedagógusok Justh Zsigmond olvasókörének tagjai szeptember 14-én 16 órakor találkoznak legközelebb a könyvtárban. A téma: “A festő nem az, aki ihletett, hanem aki képes megihletni másokat.” – Salvador Dali Kohut Béla festőművész beszél a művészetről, képeiről. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

Olvasd tovább! Olvasókör Kohut Bélával