Új könyvek, új könyvek mindenhol – olvassunk és játsszunk!

fogadom_blackboard_1600x1200__33

Az utóbbi néhány szűkös esztendőt követően 2014-ben szerencsére kedvünkre válogathattunk friss, ropogós új könyvek között, hiszen több, mint 1.000.000,-Ft-ot költhettünk beszerzésükre. Ezek között találunk felnőtteknek és gyermekeknek valót is, világ- és magyar irodalmat egyaránt. Például jó néhány “piros pöttyös” tiniregénnyel bővült a bibliotéka, ilyen L. J. Smith The Secret Circle sorozatának néhány kötete. De a Jo Nesbo rajongók is örülhetnek, megérkezett A fiú, illetve Csurgó Csaba, Petőfi Kukorica Jancsijának alternatív, modern köntösbe öltöztetett története, Kukoricza címmel.

Ízelítőül még néhány újdonság: Gayle Forman: Csak egy napMonica Murphy: Heti csajKevin Hearne: ÜlöztetveRhonda Byrne: A hősD. Tóth Kriszta: Jöttem, hadd lássalak

Olvasóink figyelmét és kedvét szeretnénk felhívni ezekre az olvasnivalókra egy könnyű és kellemes kihívással, amely nem csak biztos sikerrel kecsegtet, de élvezetes is:

Ön is tett már valaha újévi fogadalmat?

Nem kell mást tennie, mint beiratkoznia a könyvtárba a 2015-ös évre, és kikölcsönöznie-elolvasnia legalább 10 könyvet az új könyveink közül, amelyeket 2014-ben vásároltunk Olvasóink számára!

Keresse 2015 – a könyves kihívás! polcunkat, ahonnan kedvére válogathat a játékban résztvevő könyvek közül.

A játékra nem kell külön benevezni, bárki automatikusan részt vesz benne, ha a könyves kihívásban szereplő könyveink közül választ olvasnivalót.

A kihívást sikerrel teljesítő Olvasóink között az év végén jutalmat sorsolunk ki!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

február 3, 2015

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük