Májusi Aranyalma

Könyves Tóth Tünde kineziológus beszámolója az Aranyalma klub szombati találkozójáról:

A mai találkozónk az eddigiekhez képest rendhagyóan zajlott. Vendégül hívtam Varga János lélek és gerinc specialista, természetgyógyász kollégámat, aki az új energiáról tartott előadást nekünk.  A klub célja, hogy teret adjon az új gondolatok, új látásmód terjedésének a hasonló, spirituálisan gondolkodó barátaink körében, hogy megosszuk az ezzel kapcsolatban felmerülő tapasztalatainkat és segítsük egymást ahogyan tudjuk. A másképpen gondolkodásban János igencsak élen jár :-), és sok értékes gondolatot adott át nekünk a saját világáról, arról, hogy az új energia hogyan lépett be az életünkbe, és ezt hogyan tudjuk a magunk javára fordítani, hogyan tudunk a segítségével emelkedni és fejlődni a saját utunkon.

Nagyon örültem, hogy új arcokat láttam az előadáson, és remélem mindenkinek tudtunk adni valamit, akár csak egy mondatot útravalónak. A későbbiekben is tervezek hasonló előadásokat, hogy minél több új ember színesítse a világunkat, az életünket! :-)

Nyáron pedig szervezünk egy szabadabb összejövetelt, kerti partyt :-) ahol kötetlenül beszélgethetünk, és kikapcsolódhatunk egymás társaságában. Kedves klubtagok! Ezzel kapcsolatban bármilyen ötletet szívesen fogadok és várok!

A legközelebbi klub 2015. június 6-án lesz, ott megebeszéljük a részleteket. Addig is ölelés! :-)

Forrás: http://leleksimogato.webnode.hu/news/aranyalma-2015-05-09/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük