Tanfolyam folyam

Egy sikeres (és divatos elnevezésű, merthogy kistérségi :)) pályázat nyomán e héttől fogva kedvenc településem lakóinak tartunk/tottunk internet-tanfolyamokat. Az elmúlt napokban mi vonultunk ki a helyszínre, a kardoskúti általános iskolába, ám hétfőtől a hegy jön Mohamedhez, vagy ilyesmi, szóval itt nálunk, a megszokott tanfolyamos helyszínen, a KözPontban folyik majd a 25 órás képzés.

Kedves netes olvasóink tehát felkészülhetnek némi kényelmetlenségre. Nem lesz full nyitva tartás, hiszen pl. a jövő héten is 4-kor kezdődik a tanfolyam, azaz 4 után nem lesz internetezési lehetőség (a többi könyvtári szolgáltatás persze ugyanúgy üzemel akkor is). A pályázattal hat kurzus lebonyolítására kaptunk lehetőséget, tehát még számíthattok hasonló helyzetre, hiszen a kardoskúti tanfolyamok után (a többi egyébként újra kinti helyszínen lesz, így az nem zavar majd senkit sem) jön három békéssámsoni csoport is.

Természetesen minden olvasónk elnézését kérjük, ahogy illik, ám őszintén szólva mi nagyon örülünk a lehetőségnek, az új kapcsolatoknak, és annak, hogy nagy igény van a tanfolyamainkra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük