„Nincs időm olvasni” kihívás

Kihívást keresel? Mutatunk egyet! Nem fog fájni, nem vesz el sok időt, szeretni fogod minden percét, és még nyerhetsz is vele.

Szabados Ágnes (RTL Klub) műsorvezető, újságíró indította el a „Nincs időm olvasni” kihívást, melynek célja: egy éven keresztül legalább havi egy könyvet olvassanak el a kihívás résztvevői (van Facebook-csoport is). A havi témát Ági adja meg minden hónap első napján (februárban például: Egy könyv, ami a címével fogott meg), amihez mindenki saját választott könyvével kapcsolódhat.

És itt jön a képbe a könyvtárunk. A havi témához ezentúl minden hónapban készítünk egy ajánlást egy külön polcon, ahol nem csak a könyveket, hanem a kihívást tartozó ismertetőt, valamint szórólapokat is megtalálhatjátok. A kettéhajtott szórólap belső részében lehet vezetni, hogy melyik hónapban melyik könyvet olvastad el a kihívás keretében. Ha pedig év végére betelik a szórólap, azaz teljesítetted a kihívást, nem csak hogy büszke lehetsz majd magadra, de még nyerhetsz is: egy könyvet, valamint egy egyéves könyvtári tagságot sorsolunk ki a kihívás teljesítői között. Ne feledjétek: a játékba bármikor be lehet kapcsolódni, és akár még decemberben is bepótolhatjátok az elmaradt hónapokat.

A polcon szereplő könyvek csak ajánlások részünkről, ha nincs jobb ötlet. Ha van, osszátok meg velünk is!

(plakát: wildgica)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük