Pech

Illene pár szót írni a tegnapi e-bevallásos előadásról, de nem vagyok biztos benne, hogy szerencsés lenne-e a részemről az őszinteség. :) Nem is tudom, valahogy az ember nem szívesen élcelődik egy APEH előadás gyenge pillanatain, hiába van ott az a sok ziccer. ;)

Meg hát ugye lehet, hogy bennem van a hiba, mert bár nagyon akartam érteni, hogy miről beszél az előadó, még papír és toll is volt nálam, sőt egy pontig jegyzeteltem is, de amit értettem, azt már addig is tudtam, amit meg nem tudtam addig, azt azóta sem értem. Tizennégy érdeklődő ült be az olvasóterembe (és ebben nincs benne a könyvtárosi apparátus, szóval a témára való tekintettel ez nem is rossz szám), könyvelők, vállalkozók, végül is, ha nekik tetszett, akkor megérte.

És mert egy szombati bejegyzést muszáj valami optimista kicsengéssel zárni, megjegyezném: a közönség nagy része nem is könyvtártag, azaz becsábítottunk olyan embereket, akik még azzá lehetnek. (Ha csak a csúnya APEH el nem ijesztette őket végleg… :D ez poééén, tényleg :)))

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük