Hőség újra

Azért az nem kis bravúr, amikor egy napra pontosan két évvel ezelőtt írt bejegyzésünk ennyire hihetetlenül aktuális tud lenni, mint most. 2007. július 16-án a hőségről szólt a mondanivalónk, meg persze a légkondi hiányáról. Nos, a helyzet időközben csak annyiban változott, hogy a könyvtár elköltözött, így már a régi épület vastag falainak oltalmában sem bízhatunk.

De hogy még csak véletlenül se legyen negatív kicsengése a postnak: a helyzet még mindig összehasonlíthatatlanul jobb, mint a panelben. Ahhoz képest tényleg nyugodt szívvel mondhatjuk: gyertek hűsölni a könyvtárba!

  • Aludni is mehetünk? Én a panelben, a negyediken örülök, ha estére 30 fok alá megy. De nem panaszkodom, hősnek érzem magam, és általában is jól viselem a meleget.:))))))

  • Persze, miért ne. Igaz, csak egy olyan bútor van, ami ágyként is funkcionálhat, de majd megverekszik érte, aki igényt tart rá. Én nem, szerintem túl rövid.

    Én a panelban a másodikon nem is használok hőmérőt. A szemünkben hős vagy, azt hiszem, a negyedik az maga lehet a pokol… :)

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük