Sorsoltunk (3.)

and the winner is...„Kevés könyvre mondom azt, hogy OLVASSÁTOK EL, de ez egy ilyen regény. Fogalmatok sincs, mit veszítetek vele, ha kihagyjátok”írta Amadea könyvajánlójában, amikor Carlos Ruiz Zafón: A szél árnyéka című könyvére hívta fel a nagyérdemű figyelmét.

Ha valaki ilyen lelkesen ajánl egy könyvet, az csak jó lehet, és most erről egy szerencsés olvasó személyesen is meggyőződhet – persze mindenki más is, elég csak elballagni a legközelebbi könyvtárba – ugyanis ma ismét sorsoltunk. A könyves bloggerek játékának harmadik fordulójában Amadea kissé ijesztő  kérdésére (Miben halt meg Daniel édesanyja?) a helyes válasz a kolera volt.

Szóval sorsoltunk, szokás szerint lelkes gyerekek segítségével. És a mai nyertesünk:

Kozma Zsófia

Zsófiának gratulálunk! Nyertesünk hamarosan kap egy email-t, aztán meg rövidesen magát a könyvet is, amit elolvasás után kéretik elveszíteni. Jó mulatság lesz.

Kedves többiek, csalódottságra semmi ok: aki most sem nyert, még bőven nyerhet (most pl. válaszolj FFG vagy a jokaimor.freeblog.hu kérdéseire) és a végén az összes helyes megfejtő között kisorsoljuk a Gondolat Kiadó közel harmincezer forint értékű könyvcsomagját.

Nagyon köszönjük Amadeának, a megfejtőknek, és a sorsolásban segítséget nyújtó kislánynak a közreműködést! Folyt. köv.

  • Nem is tudtam volna ennél jobbat olvasni egy nyomott és unalmas óra szünetében. :D Nagyon-nagyon örülök, hogy pont ezt a könyvet nyertem meg. :) Köszönöm szépen.

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük