Sorsoltunk (8.)

Szandi sorsolt

Szandi sorsolt

Eltelt a hosszú, ünnepi hétvége, remélem mindenkinek sikerült pihenni, szórakozni és sokat olvasni, ugye? A Húsvét miatt néhány nap csúszással ma sorsoltuk ki Cseri játékának a nyertesét, aki Móra Ferenc: Aranykoporsó című történelmi regényét először olvashatja ki és veszítheti majd el. A hagyománynak megfelelően egy fiatal olvasónk, Szandi kezének jóvoltából szerencsés nyertesünk:

Tari Emese

Őszintén gratulálunk, és postázzuk is a könyvet! Emesét arra kérjük, hogy miután elolvasta Cseri választott regényét és elmondja róla véleményét a játék honlapján, veszítse el a könyvet, hogy reményeink szerint a szerencsés megtaláló tetszését is elnyerje az egyik legnépszerűbb Móra Ferenc-mű.

A játék természetesen folytatódik (most épp PuPilla és Csend zenésze könyveit nyerheted meg), ha meg mégis vége lesz majd, akkor az összes, legalább egyszer helyesen válaszoló megfejtő között kisorsoljuk a Gondolat Kiadó közel harmincezer forint értékű könyvcsomagját.

Köszönjük Cserinek bejegyzést, a megfejtőknek a leveleket, a sorsolásban közreműködő olvasó kislánynak pedig a segítséget! És még mindig folyt. köv.!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük