Kisorsoltuk a fődíjat!

nap_kepe20100422Kicsit szomorkásan, és persze kicsit vidáman, nagyjából így sorsoltuk ki ma délután a könyves bloggerek játékának fődíját, a Gondolat Kiadó által felajánlott közel 30.000 forint értékű, művészeti albumokat tartalmazó könyvcsomagot. Picit szomorúan, hiszen egy közel kéthónapos akcióra teszünk most pontot az utolsó sorsolással (egy darabig biztos nem olvashattok majd ilyen gyakran ilyen színvonalas könyvajánlókat a blogunkon, bár azért igyekezni fogunk, ennyit ígérhetünk), másrészről meg boldogan, hiszen nagyon sok kis cetli gyűlt össze a megfejtők neveivel az elmúlt hetekben. Volt olyan játékosunk, aki szinte mindig próbálkozott (olyan viszont egy sem, aki mind a tizenkét fordulóban helyes választ küldött, a végén több igen nehéz kérdés is akadt), így értelemszerűen voltak, akik nagyobb eséllyel indultak a végső sorsolásunkon, és voltak, akik minimálissal.

Na de száz szónak is egy a vége, ideje eredményt hirdetnünk. A Gondolat Kiadó nagylelkű felajánlását

Troll Erzsébet

nyerte. Hogy mennyire szerencsés, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Erzsébet csupán egyszer, egy kérdésre pályázott. Szívből gratulálunk! A könyveket a kiadó küldi, és még csak elveszíteni sem kell majd…

Hálás köszönet még egyszer minden könyves bloggernek, aki vette a fáradtságot, és írt nekünk egy-egy bejegyzést, ezzel is népszerűsítve a játékot, köszönet a támogatóknak (klikk ide, és itt a bal szélen láthatod őket), akik lehetővé tették, hogy beszerezzük és postázzuk a könyveket, és nem utolsósorban köszönet a Gondolat Kiadónak, hiszen felajánlása révén lett fődíjunk is, emelve ezzel a játék rangját. Kövessétek a kiadót Twitteren, a Facebook-on, olvassátok a blogjukat, és persze lapozgassátok a könyveiket szorgalmasan, akár most hétvégén a fesztiválon is, örülni fognak nektek.

Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük