UFO Orosházán

ufo orosházánAhhoz képest, hogy Orosháza milyen kicsi város, szerencsére igen sokféle ember lakik benne. Néhány érdekes és arra érdemes arcról mi is írtunk már a blogunkon, egyébként meg akiket érdekelnek napjaink és közelmúltunk jeles orosházi személyiségei, azoknak bátran ajánlom a Földieket, de ez csak zárójel.

Most mást ajánlanék, egy másik orosházi kötődésű oldalt. Kovács Zoli honlapját. Zolit zenészként ismerhetitek elsősorban (szintis), hiszen bandájával feldolgozásokat szoktak nyomni itt-ott, én pl. egyszer az Annoban láttam őket. Ja, és kismilliószor hallottam, amint a nászindulót és a love storyt játssza, mivel egykoron évekig együtt dolgoztunk esküvőkön.

Szóval Zoli számomra teljesen új oldaláról mutatkozott be néhány hónapja, amikor létrehozta a Sci-Fi Portált. Téma tőlem távolabb gyakorlatilag nem is állhatna, mint ez, ennek ellenére örülök, hogy van ez az – egyébként dél-alföldi viszonylatban egyedüli – oldal. Nézegetve enyhe nosztaligám támadt a régi sci-fi képregényeim iránt, sőt, felötlött bennem pár emlék rég elfeledett Nemere-könyvek iránt is. Akik eleve fogékonyak az ilyen oldalakra, örömmel fogják használni.

Tudományos, és persze fantasztikus.

október 21, 2008

  • Nekem tetszik a honlap, jó hogy ilyen is van, főleg hogy helyi. Még jó kis space-zenéket is találtam ott, bár kicsit kevés van belőle, de lehet a jogok miatt.Sajnos letölteni meg nem tudtam (ez kritika) :( amúgy összességében jó, mert nem csak egy témára korlátozódik. Másik kritika pedig hogy scifi filmekről pl. semmi… de később hátha lesz az is.

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük