Keresd a Müllert!

ezt keresd!„Müller Pétert az 1956-os forradalomban több lövés érte, és átesett egy halálélményen. Ez az élmény – írja – maradandó károsodást idézett elő: egy csatorna nyitva maradt bennem, s a túlvilággal a kapcsolatomat a mai napig nem vesztettem el.”

Ezekkel az ajánló sorokkal kezdődik a neves spirituális gondolkodó Kígyó és kereszt című kötete, mely a lélek világáról szól, egyben az ezoterikus irodalom egyik alapműve. Müller Péter ma este 7 órától tart szerzői estet „Boldog lelkek tánca” címmel Orosházán a Petőfi Művelődési Központban. Könyvtárunk ez alkalomból ma délelőtt – persze a Veszíts el egy könyvet! országos játékához kapcsolódóan – „elveszíti” Müller Péter Kígyó és kereszt című művét valahol a városban. Mint ismert, az „elhagyott” könyveket bárki megtalálhatja és elolvashatja, a kérés csupán annyi, hogy ne szakítsa meg a játékot, azaz a könyv olvasása után „veszítse el” újra, valahol máshol.

Müller Péter ma „elveszett” kötetét nem csak az olvasás élményéért lesz érdemes megtalálni: a művelődési központ egy jegyet is felajánlott a ma esti előadásra a becsületes megtalálónak, aki az „elveszítési nyilatkozattal” ellátott könyvvel jelentkezhet majd a jegyért. Az elveszített könyv hollétéről egyelőre csupán annyit árulhatunk el: a lélek és a test gyógyulását keresik azok, akik ott megfordulnak…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük