És a nyertes…

Végig hideg volt, a könyves flashmobot Orosházán majdnem elmosta az eső, az országban összességében közel 400 könyv veszett el, megnyílt a strandkönyvtár Gyopárosfürdőn, a Rukkola töretlenül adta a bónuszpontokat arra érdemes tagjainak, és mindezekről beszámoltunk egyebek mellett a Kossuth Rádióban is – nagy vonalakban ilyen volt a könyvelhagyó hétvége, mellyel a Veszíts el egy könyvet! ötödik évfordulóját ünnepeltük. Ja, és percekkel ezelőtt kisorsoltuk nyereményjátékunk fődíját, s két éjszakás, két fő részére szóló wellness-hétvégét a Hotel Napsugár és Orosháza Gyopárosfürdő jóvoltából.

Mielőtt megosztanánk veletek a szerencsés nyertes nevét, szeretnénk megköszönni a tizennyolc, a szervezésbe bekapcsolódó könyvtár munkatársainak segítségét, köszönjük a kiadók felajánlásait, köszönjük a Rukkola, Orosháza Gyopárosfürdő és a Hotel Napsugár együttműködését, és persze köszönjük a könyvelhagyók aktivitását.

Szóval a nyereményjáték. A feladat roppant egyszerű volt, az elveszített könyv fotóját kellett feltölteni a játék Facebook-oldalára (bár volt, aki több képet is küldött, a szabályok értelmében egy ember egy elveszített könyv fotójával pályázhatott). A gyermekkönyvtárban ma délután sorsoltunk, és a nyertes nem más, mint Csinger Fruzsi!

Gratulálunk, Fruzsit szeretettel várjuk Gyopárosfürdőn, a részletekről immár privát levélben egyeztetünk majd. Köszönjük a játékot mindenkinek, veszíts el egy könyvet, továbbra is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük