Mesematiné és számítógépes gyorstalpaló

Az iskolai közösségi szolgálat keretében két programsorozattal is színesedik a nyáron a könyvtár élete. A programok erősen kísérleti jellegűek, bármilyen javaslatot, kérést örömmel fogadunk.

Mesematiné

Június 23-tól az iskolai közösségi szolgálat keretében hétköznap délelőttönként középiskolás diákok olvasnak fel meséket a gyermekkönyvtárban. Előre megadott napokon, 10-től 12 óráig várjuk a mesekedvelő apróságokat. A mesefelolvasások ideje alatt a szülők számára is lehetőség nyílik kölcsönzésre, újságok olvasására, zenehallgatásra, vagy éppen internetezésre. A mesematiné pontos időpontjairól érdeklődjetek a könyvtárban, vagy látogassatok el a könyvtár közösségi oldalaira (pl. ide, vagy ide, esetleg ide).

Tessék kattintani!

Hogyan kell e-mail címet regisztrálni, Word-ben szöveget formázni, fotókat feltölteni a Facebook-ra, vagy beszélgetni a Skype-on keresztül? Az iskolai közösségi szolgálat keretében adott napokon, adott időpontban középiskolás diákok segítenek az idősebb korosztály számára a számítógép és internet használatának elsajátításában. A szolgáltatás minden könyvtártag számára ingyenes, azonban előzetes időpontegyeztetés szükséges!

felolvas

https://www.flickr.com/photos/tamaboy/214973113/lightbox/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük