Molytalálkozó a könyvtárban

A moly.hu-n posztoltuk az alábbi felhívást pár napja, de nyilván nem baj, ha itt is megismételjük. Annál is inkább, mert a vidékieknek még mindig van ingyenes szálláslehetőségük, az orosházi könyvszeretők számára pedig ritka lehetőség ez egy közös könyves estére más könyvmolyokkal, a különböző játékokról és nyereményekről már nem is beszélve. Lesz például könyves-szelfis-facebookos-feltöltős játék, molynyomozó játék, könyvmentős játék, activity valamint kvíz a könyvtárunk névadójáról. És nyeremények, mondtuk már?

A programok ingyenesek, nyitottak, a vendégek között pedig feltűnik majd például Ádám a Hármas könyvelésből és Brigi a Popkult, csajok, satöbbiből, szóval könyves podcast-fronton is erősek leszünk, gyertek bátran.

Na szóval a felhívás még egyszer:

Kedves könyves bloggerek, mezei molyosok, vagy csupáncsak olvasók!

Október 18-ra (ami szombat, de sajnos munkanap) tervezünk az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtárba valami olyasmit, mint volt 2010-ben, egy kerekasztalbeszélgetéses-ismerkedős-játékos-molyos-könyves blogger találkozót.

A tervezett program így néz ki:
16:00 Mi változott 2010-hez képest? Közös beszélgetés az olvasásról a megadott témák (olvasás, kortárs magyar irodalom, e-könyvek, könyves blogok, könyvtárak) alapján
18:00 Vacsora
18:30 – Az Olvasás éjszakája a könyvtárban (könyves Activity, Molynyomozó játék, könyves szelfi, karaoke stb. nyereménykönyvekért!)
(A Molynyomozó játék egész nap lesz, csapatban és egyéniben is várunk jelentkezőket)

Útiköltséget sajnos nem, de szállást (kollégiumi) és vacsorát (pizza :)) tudunk biztosítani.

A szervezés miatt szeretnénk mielőbb megtudni, hogy kikre számíthatunk, kik azok, akik el tudnak jönni október 18-án. Szállás sajnos nem áll korlátlan mennyiségben a rendelkezésünkre, így a vidéki jelentkezők esetében a jelentkezés sorrendje a döntő. Mindenesetre ha valaki szeretne szállást, az akár itt, hozzászólásként, akár privátban, nekem is jelezheti.

Az Országos Könyvtári Napok teljes orosházi programkínálatáért ide klikkeljetek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük