Szolgáltatásaink szünetelnek

Kedves Olvasók!  A védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021 (III.5.) Korm rendelet értelmében 2021. március 8-tól – várhatóan március 22-ig – KönyvtárPont és Könyvet házhoz szolgáltatásaink szünetelnek. Interneten, telefonon továbbra is elérhetőek vagyunk, de ebben az időszakban kizárólag online szolgáltatásaink működnek.  Köszönjük megértésüket! 

Elolvasom az egész cikket! Szolgáltatásaink szünetelnek

Könyvtári szolgáltatások használata a veszélyhelyzeti időszakban – kérdőív

Kedves Olvasónk! A koronavírus-járvány miatt könyvtárunk 2020. márciusától június közepéig zárva tartott, majd november 11-től ismét be kellett zárnunk, a könyvtár épületébe még ma is csak az ott dolgozók léphetnek be. Szolgáltatásainkat át kellett alakítanunk, de a zárt ajtók mögött is ugyanaz maradt a célunk: az olvasói igények minél teljesebb körű kielégítése.

Elolvasom az egész cikket! Könyvtári szolgáltatások használata a veszélyhelyzeti időszakban – kérdőív

Iskolai Közösségi Szolgálat – online a könyvtárban 

Nincs még meg az 50 óra iskolai közösségi szolgálatod? Segítünk, ha segítesz!  Ajánld kedvenc könyveidet, friss olvasmányaidat min. 1500 karakterben írásban, vagy legalább 2 perces videóban, és mi 3 órát jóváírunk cserébe. 

Elolvasom az egész cikket! Iskolai Közösségi Szolgálat – online a könyvtárban 

Magyar kultúra napja – 2008-2020.

Ma van a magyar kultúra napja. Az elmúlt években nem múlhatott el úgy a január, hogy egy-egy – vagy néha akár több – rendezvénnyel ne tisztelegtünk volna mi is a magyar kultúra előtt. Ez még 2020-ban is sikerült, idén azonban nem. Szomorú, szokatlan helyzet, amihez nem is szeretnénk hozzászokni. Hogy az idei év se maradjon […]

Elolvasom az egész cikket! Magyar kultúra napja – 2008-2020.