Elégedettségi felmérés – Országos Könyvtári Napok 2021.

Kedves Olvasónk! A Justh Zsigmond Városi Könyvtár munkatársai nevében ezúton szeretnénk megköszönni Önnek, hogy részt vett az Országos Könyvtári Napok egy vagy több orosházi programján. Ahhoz, hogy a jövőben is hasonló rendezvényeket tudjunk szervezni, nagyon fontos a használói visszajelzés. Szeretnénk megismerni az Ön véleményét!

Elolvasom az egész cikket! Elégedettségi felmérés – Országos Könyvtári Napok 2021.

Könyvtári szolgáltatások használata a veszélyhelyzeti időszakban – kérdőív

Kedves Olvasónk! A koronavírus-járvány miatt könyvtárunk 2020. márciusától június közepéig zárva tartott, majd november 11-től ismét be kellett zárnunk, a könyvtár épületébe még ma is csak az ott dolgozók léphetnek be. Szolgáltatásainkat át kellett alakítanunk, de a zárt ajtók mögött is ugyanaz maradt a célunk: az olvasói igények minél teljesebb körű kielégítése.

Elolvasom az egész cikket! Könyvtári szolgáltatások használata a veszélyhelyzeti időszakban – kérdőív

Elégedettségi felmérés – Országos Könyvtári Napok

Kedves Olvasónk! A Justh Zsigmond Városi Könyvtár munkatársai nevében ezúton szeretnénk megköszönni Önnek, hogy részt vett az Országos Könyvtári Napok valamelyik orosházi programján, programjain. Ahhoz, hogy a jövőben is hasonló rendezvényeket tudjunk szervezni, nagyon fontos a használói visszajelzés.

Elolvasom az egész cikket! Elégedettségi felmérés – Országos Könyvtári Napok

Kérdőív – Országos Könyvtári Napok

Kedves Olvasónk! Ha részt vettél az Országos Könyvtári Napok valamelyik orosházi programján, arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívünket. Szeretnénk megismerni a véleményedet, megtudni, hogy programjaink mennyiben feleltek meg az igényeidnek. A kérdőív kitöltése legfeljebb 5 percet vesz igénybe. A válaszadás önkéntes, névtelen, a kérdőív 2018. október 22-ig lesz elérhető. A kérdőívet ide kattintva töltheted […]

Elolvasom az egész cikket! Kérdőív – Országos Könyvtári Napok