Könyvbemutató: „Sanyi” 40 éve Down-szindrómával élni

„Kedves Ismerőseim!

Szeretettel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült „Sanyi” 40 éve Down-szindrómával élni című kiskönyvem, melynek könyvbemutatójára tisztelettel invitállak benneteket.

Legfőbb törekvésem ezzel a kiadvánnyal, hogy aki elolvassa, az érezze át, próbáljon meg azonosulni azokkal az érzésekkel, örömökkel, fájdalmakkal, melyet Sanyi, a Down-szindrómával élő felnőtt személy érez, – ez által is csodálatos lényét kívánom az olvasónak bemutatni.
Célkitűzésem, hogy rámutassak arra a tényre, hogy a gyógypedagógiai segítés és támogatás, az emberség, a másik emberben való hinni akarás létfontosságú a pedagógiai életkísérésen belül.

Részlet az előszóból: „Ez a munka nemcsak egy maradandó, egyedi, nagyon szép születésnapi köszöntő, hanem tudományos igényességgel megfogalmazott hiánypótló szakmai segédanyag is. A könyvben leírtak olvasása során – Sanyi életútjának nyomon követésével – egyértelműen meggyőződhetnek az olvasók arról, hogy az emocionalitás nagymértékben meghatározza a kognitív folyamatok intenzitását, valamint arról a tényről, hogy a szeretet a legmagasabb rendű emberi alkotás.” (dr. Varga Imre)

A szerzővel és a meghívott vendégekkel beszélget:
Debreczeni Cintia
Meghívott vendégek:
Sanyi, és szülei
A könyv lektorai:
dr. Varga Imre, a speciális pedagógia kandidátusa (PhD)
dr. Szabó Mihály, az orvostudomány kandidátusa (PhD”

Misák Darinka

A könyvbemutató helye: Justh Zsigmond Városi Könyvtár

Ideje: 2018. május 5., 17 óra 

Facebook-esemény >>

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük