Sorsoltunk (2.)

and the winner is...Repül az idő, ma délelőtt már a könyves bloggerek játékának második fordulójában is sorsolnunk kellett, hiszen tegnap lejárt a Heloise által feltett kérdés határideje.

A kérdésre – nevezetesen, hogy „Mi a Gonosz Nyugati Boszorkány valódi neve?” – a helyes válasz „Elfaba” volt, de többen írtátok „Miss Almira Gulch” nevét is. Mivel a kérdés valóban nem volt teljesen egyértelmű, így Heloise javaslatára mindkét változatot elfogadtuk. Végül egyébként olyan megfejtőnk nyert, aki az Elfabát írta meg válaszként.

S hogy ki ő? Kinek küldjük el Gregory Maguire: A boszorkány című regényét? Ki olvashatja és veszítheti el először a Heloise Villette által ajánlott könyvet?

A szerencse ismét egy hölgyre mosolygott, mai nyertesünk ugyanis:

Csonka Izabella.

Szívből gratulálunk, hamarosan küldjük a könyvet, és várjuk a visszajelzést a játék honlapján.

Persze, aki most sem nyert, az se keseredjen el: a játék még csak épp, hogy elkezdődött (jelenleg Amadea és FFG kérdéseire válaszolhattok) és a végén az összes helyes megfejtő között kisorsoljuk a Gondolat Kiadó közel harmincezer forint értékű könyvcsomagját.

Köszönjük Heloise-nek, a megfejtőknek, és a sorsolásban segítséget nyújtó gyerekeknek a közreműködést! Szép hétvégét kívánunk!

  • Gratulálok neki! Remélem az egyikben majd nekem is kedvez a szerencse és a kisgyerekek kezében a nevemet fogom látni. :)

  • Gratulálok a Nyertesnek, remélem elnyeri a tetszését a könyv! :-) Nektek pedig köszönöm (mégegyszer) hogy részt vehettem a játékban, remélem még lesz alkalmunk együttműködni!

  • Sziasztok!
    Nagyon kellemes meglepetés volt amikor megkaptam az e-mailt, hogy nyertem, nem is számítottam rá. Izgatottan várom, hogy a kezembe vehessem a könyvet!

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük